Młodszy technolog

Lokalizacja: Bydgoszcz
Dodano: 2025-06-10

Zakres obowiązków

  •  współuczestniczenie w kształtowaniu polityki jakości, jej celów i zadań
  •  kompletowanie i archiwizowanie dokumentacji niezbędnej do pracy działu: np. receptury, specyfikacje, karty produktów(mapy), deklaracje dla klientów itp.
  • pomoc w przygotowywaniu, opracowywaniu i wdrożeniu receptur, instrukcji technologicznych oraz norm zakładowych dla określonego wyrobu (zużycie surowców, energii, opakowań, wydajność pracy)
  • pomoc przy przygotowywaniu i wdrażaniu do produkcji nowych produktów
  • przygotowanie i aktualizacja specyfikacji wyrobów gotowych, aktualizacja specyfikacji surowców
  • szerzenie w Firmie świadomości o wymaganiach klienta
  • inne czynności zlecone przez przełożonego
  • przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych i bezpieczeństwa
  • przestrzeganie polityki jakości i wymagań systemu zarządzania jakością wg IFS i BRC 
  • kontrola procesu produkcyjnego, jakości surowców i produktów na każdym etapie pod względem wymagań jakościowych i technologicznych
  • kontrola wyrobów gotowych w trakcie produkcji i przechowywania


 


 

Wymagania

  • ukończone studia: technologia żywności (poziom inżynier lub magister)
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie  - również słów branżowych
  • badania sanitarno-epidemiologiczne
  • dyspozycyjność 
  • kreatywność
  • gotowość do pracy dwuzmianowej
  • umiejętność pracy w kuchni
  • doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku - mile widziane

Oferujemy

  • umowę o pracę
  • pracę od poniedziałku do piątku
  • możliwość długofalowej współpracy w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • dostęp do ZFŚS

Przewijanie do góry